Global HR 20 min

Wat is global payroll?

Geschreven door Pedro Barros
26 april 2024
Pedro Barros

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

Het uitvoeren van de payroll is een complex proces, zelfs voor bedrijven die 100% lokaal werken. Als je erover denkt om internationaal talent in dienst te nemen, kun je je in eerste instantie makkelijk overweldigd voelen. Je moet rekening houden met een groot aantal factoren, zoals naleving van de regels voor global payroll, wisselkoersen, de kosten van levensonderhoud in verschillende landen en lokale secundaire arbeidsvoorwaarden. Door dat alles kan het beheren van global payroll een flinke taak worden.

Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is dat global payroll geen lastige klus hoeft te zijn, als je het maar goed aanpakt.

Of je nu een grote wereldwijde uitbreiding aan het plannen bent of gewoon op zoek bent naar een betere manier om de payroll van je bestaande internationale personeel te beheren, deze gids is voor jou.

Wat is de definitie van global payroll?

Global payroll is een overkoepelende term voor processen op het gebied van onboarding en het beheer van loonlijsten voor internationale werknemers en zzp'ers. Afhankelijk van het land waar de werknemer of zzp'er woont, kan de global payroll een aantal handelingen omvatten, waaronder:

 • Inhouding en verrekening van belastingen

 • Loonberekening

 • Versturen van loonstroken

 • Compliant blijven met de arbeidswetgeving

Laten we eens nader bekijken hoe de verschillende onderdelen van global payroll internationale teams ondersteunen.

De ultieme gids voor het beheren van global payroll

In deze gids krijg je een inleidend overzicht van global payroll. Voor meer uitgebreide informatie raden we je aan ook onze gids over global payrollmanagement te downloaden. In deze gids vind je praktische tips over hoe je de payroll van je wereldwijde team beheert en ervoor zorgt dat je bedrijf compliant blijft met het arbeidsrecht.

Hoe werkt global payroll?

Als je nog niet bekend met global payroll, leggen we kort uit welke opties je hebt. Er zijn drie belangrijke manieren om een payrollproces op te zetten.

Employer of Record (EOR)

Een employer of record is een service waarbij een bedrijf je volledige payrollproces beheert in een vreemd land. Met EOR's kun je internationaal personeel in dienst nemen zonder dat je in elk land een rechtspersoon hoeft op te zetten. Vanuit juridisch oogpunt is de EOR de werkgever van je internationale personeel. Naast het beheren van de payroll kan een employer of record ook helpen bij het aannemen van nieuwe werknemers en alle formaliteiten die daar bij komen kijken.

Professional employer organization (PEO)

Net als een EOR fungeert een PEO als je HR-afdeling. Als je er echter voor kiest om een PEO te gebruiken, moet je zelf een rechtspersoon hebben in het land of de regio. Werken met een PEO houdt in dat je een co-werkgeversrelatie aangaat met je werknemer en een leverancier. De werknemer is tegelijkertijd bij jullie allebei in dienst, waarbij je PEO namens jou de HR-taken uitvoert.

Interne payrollactiviteiten en personeelsbeheer

Je kunt je global payroll ook intern beheren, mits je de tijd en middelen hebt om naleving zelf te waarborgen. Voordat je voor deze aanpak kiest, moet je je ervan verzekeren dat je:

 • in alle landen waar je werknemers in dienst neemt, rechtspersonen kunt opzetten

 • het payrollproces kunt centraliseren en bewaken

 • over voldoende lokale wettelijke vertegenwoordiging kunt beschikken

 • over relaties met lokale beheerders van secundaire arbeidsvoorwaarden kunt beschikken

 • inzicht hebt in de culturele nuances van payroll, secundaire arbeidsvoorwaarden en belastingen in de verschillende landen

Voor een geslaagde interne payroll is het essentieel dat je software gebruikt die een deel van het proces automatiseert en de loongegevens van werknemers analyseert.

Wat zijn de uitdagingen bij global payroll?

Laten we nu eens kijken naar de belangrijkste uitdagingen die gepaard gaan met global payroll

 1. Het vaststellen van het salaris voor je remote medewerkers. Moet je iedereen hetzelfde bedrag betalen of houd je rekening met de kosten van levensonderhoud? Wat moet je doen als werknemers in het ene land een overheidsvoorziening krijgen die werknemers in het andere land niet krijgen? Bekijk voor een antwoord op deze vragen de gids van Remote over wereldwijde salarissen.

 2. Classificatie van werknemers. Weet je wanneer je je medewerkers als werknemer moet classificeren en wanneer als zzp'er? Als je dat niet goed doet, kun je te maken krijgen met boetes, straffen of zelfs een bedrijfsverbod. Wees zorgvuldig en bekijk regelmatig de dienstverbanden om ervoor te zorgen dat je aan de regels blijft voldoen.

 3. Uitvinders- en intellectuele-eigendomsrechten. Omdat remote medewerkers hun werk op verschillende locaties kunnen doen, moet je je overal waar je zaken doet aan andere intellectuele-eigendomsrechten houden. Een gebrek aan inzicht in de lokale wetgeving kan niet alleen tot gevolg hebben dat je intellectuele-eigendomsrechten kwijtraakt, maar kan ook leiden tot juridische gevechten en reputatieschade.

 4. Fiscaal beheer Het aannemen van remote medewerkers houdt ook in dat je moet weten waar de inkomstenbelasting moet worden betaald en wie er verantwoordelijk is voor het voldoen van elke betaling. In het algemeen zijn werkgevers verplicht de belastingen voor hun werknemers in te houden, terwijl zzp'ers meestal volledig zelf verantwoordelijk zijn voor hun belastingen. Bekijk waar remote medewerkers belasting betalen voor meer informatie.

 5. Risico op permanente vestiging. Permanente vestiging is een fiscale status voor bedrijven die permanent in een land aanwezig zijn. Of permanente vestiging op jouw bedrijf van toepassing is, hangt af van hoe de lokale overheid je activiteiten in dat land ziet. Als je werkt met een EOR of PEO is het risico van permanente vestiging sowieso niet op jou van toepassing, maar een goede partner kan je inzicht geven in de risico's waaraan je bent blootgesteld en die voor je beheren. Bekijk onze gids over het risico van permanente vestiging voor meer informatie.

De uitdagingen bij global payroll kunnen flink zijn, maar de juiste partner kan je helpen snel en gemakkelijk een internationaal team op te zetten met minimaal risico.

Ontvang je gids over global payroll met deskundig advies over outsourcen

Lees meer over hoe je de global payroll van je team beheert en zorgt dat je bedrijf compliant blijft met het internationale arbeidsrecht.

Global payroll management guide.

Wat zijn de voordelen van een global payroll?

Hieronder geven we een aantal redenen waarom je zou kunnen overwegen met een leverancier van global payroll te werken.

 1. Naleving van wetgeving in meerdere landen Als je talent uit een aantal landen aanneemt, hoeft dat niet automatisch te betekenen dat je meer papierwerk krijgt. Remote maakt het je makkelijk om je in elk land aan de wettelijke voorschriften te houden, zoals belastingen, secundaire arbeidsvoorwaarden en sociale bijdragen.

 2. Toegang tot interne kennis van payroll. Maak je je zorgen over boetes voor niet-naleving? Is het niet duidelijk wat je moet doen met inhoudingen voor buitenlandse sociale voorzieningen? Je leverancier van global payroll moet inzicht hebben in de gebruikelijke gang van zaken rond de payroll in elk land waar je mensen in dienst neemt.

 3. Tijd en geld besparen Global payroll is een sneller en minder duur alternatief voor het oprichten van eigen entiteiten in verschillende landen. Het oprichten van een entiteit kan tienduizenden dollars kosten en het kan maanden duren voordat het rond is. Door te werken met een leverancier van global payroll kun je internationale kandidaten meteen aannemen in plaats van nog maanden te moeten wachten.

 4. Tijdige betaling Een betrouwbare payroll is absoluut cruciaal om je team tevreden te houden. Als je de payroll intern blijft doen wanneer je uitbreidt naar nieuwe landen, kun je ongewild vertragingen in de betaling veroorzaken, met als gevolg frustratie en wantrouwen binnen je team. Met een global payroll partner heb je de garantie dat je hele team elke keer op tijd wordt betaald.

 5. Verhoogde productiviteit. Hoeveel tijd besteedt je HR-team aan het checken van spreadsheets, het controleren van cijfers en het bellen met aanbieders van secundaire arbeidsvoorwaarden? Als je een leverancier van global payroll vindt die de details regelt, kan jouw team zich concentreren op wat het belangrijkste is: je mensen.

Wat zijn de verantwoordelijkheden bij global payroll?

Het is belangrijk dat je weet wat de verantwoordelijkheden van een leverancier van global payroll zijn, om te bepalen of je je global payroll beter zelf kunt regelen of moet samenwerken met een bedrijf als Remote. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste punten waar je op moet letten.

Wettelijke naleving in elk land

Voor elke werknemer moet je zorgen voor:

 • het juiste soort arbeidscontract

 • de wettelijke inschrijving van je entiteit in de lokale markt, voor zover van toepassing

 • tijdige betaling van belastingen en andere lokale verplichtingen (zowel van jou als van de werknemers)

 • wettelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld een 13e maand of vakantiegeld) en optionele secundaire arbeidsvoorwaarden waar toptalent vaak om vraagt

 • Steeds veranderende regelgeving en wijzigingen in voorschriften.

Voordat je in een nieuwe markt personeel aanneemt, moet je zeker weten dat je gedurende het hele payrollproces compliant blijft. Je bewust zijn van de volgende verantwoordelijkheden is de eerste stap op weg naar het succesvol aannemen van internationale medewerkers.

Culturele en regionale verschillen

Er zijn verschillende culturele factoren waarmee je rekening moet houden als je internationaal werft. De leverancier van je global payroll moet je kunnen helpen met:

 • Officiële feestdagen. Als je op meerdere plaatsen mensen in dienst neemt, wordt je verwacht je teamleden allerlei verschillende officiële feestdagen te geven. De leverancier van je global payroll kan je helpen deze dagen voor je verspreide team te vinden.

 • Betaald verlof Verschillende landen hebben verschillende wetgeving over wanneer werknemers betaald verlof krijgen en voor hoeveel dagen. Het aantal dagen ligt ook niet altijd vast: veel landen hebben verschillende regels voor betaald verlof bij ziekte, mantelzorg, overlijden van een familielid, zwangerschapsverlof, vaderschapsverlof of andere situaties.

 • Verschillen in tijdzones Ben je klaar om de payroll uit te voeren, maar zijn de banken in het land van je werknemer al zes uur dicht? De leverancier van je global payroll kan je van tevoren waarschuwen voor mogelijke fouten.

 • Aandachtspunten bij salarissen en valuta. Ten eerste moet je salarissen vaststellen die concurrerend zijn in de markt en die volgens de lokale overheidsregels wettelijk zijn. Voor gesalarieerde werknemers in de VS geldt bijvoorbeeld een veel hoger wettelijk minimumloon dan het federale minimum in bepaalde staten. Daarnaast moeten de salarissen die je voor je werknemers vaststelt consistent blijven in de valuta waarin ze worden vastgesteld. Zonder een beetje hulp kan het omrekenen van valuta snel lastig worden.

Gegevensnaleving, AVG en beveiliging

Als je internationale medewerkers in dienst neemt, word je verantwoordelijk voor hun gegevens. Je oplossing voor global payroll biedt je een manier om die gegevens te beschermen door ze in handen te geven van lokale experts die weten waar de gegevens wel of niet kunnen worden gehost of doorgegeven.

Elk bedrijf met gegevens van Europese burgers valt onder de AVG, maar je verantwoordelijkheden worden nog groter als je Europeanen aanneemt in je team. Verschillende landen in de wereld hebben allemaal verschillende wetgeving voor gegevensbescherming, en ze hebben allemaal procedures om flinke straffen af te dwingen bij bedrijven die niet aan de regels voldoen. Als je binnen je bedrijf niet beschikt over een fulltime team met lokale kennis over gegevensbescherming, kun je baat hebben bij een leverancier van global payroll met teamleden ter plekke in elk land waar je mensen in dienst neemt.

Wat zijn de verschillende soorten leveranciers van global payroll?

Eerder in dit artikel hebben we het gehad over de verschillen tussen PEO, EOR en intern payrollmanagement. Voortbouwend op die kennis kunnen leveranciers van global payroll grofweg worden onderverdeeld in twee soorten:

 • Partnerafhankelijke leveranciers - met een partnerafhankelijke leverancier wordt je payroll beheerd door entiteiten van derden die gevestigd zijn in het land waar je mensen aanneemt. Vermijd partnerafhankelijke leveranciers waar dat mogelijk is. Niet alleen hebben ze beperkte controle over de ervaring van je werknemers en je payroll, maar ze bieden ook beperkte bescherming van intellectueel eigendom en hanteren meestal flink wat verborgen kosten.

 • Leveranciers met een eigen entiteit - leverancier met een eigen entiteit zijn alleen actief in landen waar ze zelf de volledige eigenaar zijn van en hun activiteiten uitvoeren met hun eigen juridische entiteit. Dat betekent dat ze op elk moment volledig zicht hebben op de payroll, de administratie van secundaire arbeidsvoorwaarden, de belastingen en de contracten van je werknemers Als je ooit een vraag hebt of hulp nodig hebt, kan een leverancier met een eigen entiteit je meteen helpen, terwijl een partnerafhankelijke leverancier het bericht moet doorsturen naar een onbekende derde.

Lees voor meer informatie over de verschillen tussen arbeidsbemiddelaars met een eigen entiteit en partnerafhankelijke arbeidsbemiddelaars onze gids over arbeidsbemiddeling met een eigen entiteit.

Wat is een wereldwijde professionele arbeidsorganisatie (PEO)?

Dus als er bij een PEO sprake is van co-werkgeverschap, en een EOR neemt werknemers namens jou in dienst zonder dat er sprake is van co-werkgeverschap, is een wereldwijde PEO dan wat anders? En houdt de term iets anders in dan global payroll?

Een wereldwijde PEO is nog steeds een PEO, alleen eentje die bedrijven PEO-services kan aanbieden in meerdere landen. Een wereldwijde PEO kan misschien optreden als een EOR en bepaalde juridische verantwoordelijkheden op zich nemen in de landen waar je werknemers wonen, maar je kunt alleen met een PEO (wereldwijd of anderszins) werken als je je eigen lokale juridische entiteit hebt. Een entiteit is immers een voorwaarde voor het aangaan van co-werkgeverschap.

Dus samenvattend: voor elk partnerschap met een PEO moet je een eigen lokale juridische entiteit hebben en een co-werkgeverschap aangaan. Een EOR kan namens jou werknemers in dienst nemen zonder co-werkgeverschap en zonder dat je verplicht bent een lokale juridische entiteit op te richten.

Wat is global payroll?

Global payroll is een algemene term die betrekking heeft op het internationaal betalen van werknemers. Het is ook wel bekend onder andere namen, zoals uitbesteding van payroll, beheerde payroll of payroll services, en het werken met een PEO of EOR kan er onderdeel van zijn. Global payroll kan zelfs inhouden dat er betalingen worden verricht aan onafhankelijke zzp'ers in andere landen.

Maar er is ook een meer specifieke definitie van global payroll: werken met een bedrijf voor het uitvoeren van je payroll in een land waar je je eigen lokale juridische entiteit bezit. Sommige bedrijven bieden global payroll services aan als aanvulling op PEO- of EOR-services. Als je niet zeker weet welk soort global payroll service je nodig hebt, kan Remote je helpen je situatie te begrijpen en de beste aanpak aanbevelen.

Hoe zorg je dat de payroll voldoet aan het lokale arbeidsrecht?

Een van de belangrijkste overwegingen bij het aannemen van wereldwijd personeel is de beslissing over het juiste soort contract. Hoe worden je remote medewerkers geclassificeerd? Afhankelijk van het land waar degene die je op het oog hebt woont, kan een medewerker worden gezien als een zzp'er of als een rechtstreeks door het bedrijf aangenomen fulltime werknemer. Op sommige plaatsen, zoals in Groot-Brittannië, zijn er naast de twee traditionele definities nog aanvullende klassen medewerkers. Als algemene regel hebben werknemers meer wettelijke bescherming en meer secundaire arbeidsvoorwaarden dan zzp'ers.

Dat gezegd hebbende moet je, als je besluit iemand nieuw aan te nemen, altijd weten welke wettelijke vereisten jouw verantwoordelijkheid zijn. Kijk maar eens naar de volgende elementen van lokale arbeid:

 • Secundaire arbeidsvoorwaarden (bijv. vakantiegeld, 13e of 14e maand, enz.)

 • Beperkingen en tarieven voor overuren

 • Minimumloon

 • Voorwaarden bij beëindiging van het dienstverband (d.w.z. eventuele verplichte opzegtermijnen of vergoedingen)

 • Ziekteverlof (voor werknemers en voor gezinnen)

 • Verzekeringen (ziektekostenverzekering, pensioen, sociale zekerheid en overige)

 • Ouderschapsverlof

 • Bijdragen voor omstandigheden op de werkplek

Zodra je hebt vastgesteld door welke partij deze en andere verplichtingen gedekt worden, weet je hoe je de aanmeldingen en de payroll moet aanpakken. Belastingen en bijdragen worden meestal persoonlijk afgedragen door elke zzp'er. Voor fulltime werknemers dekt de inhurende partij doorgaans ten minste een deel van de verzekeringspremie en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Om problemen met naleving of misclassificatie te vermijden, raden we je sterk aan ons speciaal artikel over verkeerde classificatie van werknemers en onafhankelijke zzp'ers te lezen.

Wanneer moet je de global payroll uitbesteden?

Er zijn situaties waarbij het uitbesteden van de global payroll de juiste keuze is. Laten we die eens bespreken:

 • Wanneer je internationaal wilt uitbreiden. Is je huidige payrollmodel geschikt voor internationale uitbreiding? Heb je de juiste processen geïmplementeerd? Heb je genoeg personeel om de werklast aan te kunnen en de benodigde expertise voor activiteiten in een andere regio? Zo niet, dan is je global payroll outsourcen misschien de beste keuze.

 • Wanneer je de complexiteit wilt verminderen. Een lokale payroll is al complex, maar een global payroll is aanzienlijk moeilijker, vooral als je geen hulp hebt. Je moet rekening houden met verschillende arbeidswetten, belastingwetten, secundaire arbeidsvoorwaarden en valutakoersen. Dat is lastig als je het alleen moet doen, maar met een vertrouwde partner is het een stuk makkelijker.

 • Als je wilt zorgen voor naleving. Afhankelijk van de locatie van je werknemers is er verschillend arbeidsrecht van toepassing. Veranderingen in de wetgeving kunnen zonder waarschuwing plaatsvinden, en de consequenties kunnen snel en onaangenaam zijn. Door de global payroll uit te besteden, kun je overal waar je heengaat de naleving garanderen.

 • Wanneer je tijd wilt besparen. Als je besluit de global payroll intern te beheren, moet je je werknemers trainen en veel tijd besteden aan het opzetten van nieuwe processen. Dat betekent waarschijnlijk nieuwe software, nieuwe mensen aannemen en een lange trainingsperiode. Als je het uitbesteedt, kun je dit allemaal overslaan en je werknemers meteen een superieure ervaring bieden.

Hoe houd je de kosten van je global payroll bij?

Om te zorgen voor een schaalbare aanpak voor je global payroll, is het belangrijk je kosten bij te houden en te rapporteren. Ook hier heb je weer twee opties: een interne tool of intern bestand waarin je handmatig wijzigingen bijhoudt en toepast, of rapportagesoftware van een global payroll solution.

Als je software gebruikt om de kosten voor je global payroll bij te houden, heb je veel meer mogelijkheden om te schalen en een veel voordeligere manier om je uitgaven te beheren. Spreadsheets zijn misschien wel gratis, maar het enorme volume aan gegevens dat erbij komt kijken, nog los van de verborgen kosten van de onvermijdelijke menselijke fouten, maken dat handmatige tools een slechte optie zijn. Een goed uitgavenbeheersysteem voor global payroll moet het volgende bieden:

 • Totale payrollkosten in een maandelijkse of jaarlijkse weergave

 • Analyses per werknemer

 • Vergelijking tussen en rapportage voor meerdere landen

 • Overzichten van belastingen, sociale bijdragen en andere onkosten per land

Vijf tips om de juiste international payroll solution te kiezen

Als je besluit om je global payroll uit te besteden, is een leverancier kiezen maar een klein deel van het hele proces. Dit zijn een paar tips om je te helpen van start te gaan.

1. Beoordeel potentiële partners op basis van lokale expertise

Het is van vitaal belang dat het bedrijf in staat is om met verschillende soorten arbeidscontracten in verschillende landen om te gaan. Een langetermijnpartner moet alles kunnen regelen wat je nodig hebt, met behulp van eigen lokale entiteiten in elk land waar je actief bent. Ook moet hij internationale zzp'ers kunnen ondersteunen. De partner die je selecteert moet gebruiksvriendelijke payrollsoftware aanbieden en lokale expertise hebben over zaken als sociale bijdragen, administratie van secundaire arbeidsvoorwaarden en belastingen.

2. Stel de werknemerservaring voorop.

De ervaring van je werknemers staat bovenaan. Een slechte ervaring met een payrollpartner kan er snel toe leiden dat je werknemers er geen vertrouwen meer in hebben dat je bedrijf in staat is om op tijd te betalen of de juiste secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden. Verzeker je ervan dat elke payrollpartner je team betrouwbaar kan betalen, in de juiste valuta en via de geëigende kanalen. Zo kunnen werknemers in Mexico bijvoorbeeld alleen worden betaald via door de overheid goedgekeurde banken.

3. Houd rekening met het verschil tussen werknemers en zzp'ers.

Zijn je medewerkers op de juiste manier geclassificeerd als werknemer of zzp'er? Zo niet, dan kan je bedrijf in veel landen geconfronteerd worden met flinke straffen en boetes. Als je het nieuws haalt omdat je bedrijf medewerkers niet op de juiste manier heeft geclassificeerd, kan dat ook schadelijk zijn voor je mogelijkheden om nieuwe mensen te werven. Werk samen met je global payroll provider om te zorgen dat je je teamleden correct classificeert. Je global payroll partner kan je zo nodig helpen bij het omzetten van zzp'ers naar werknemers.

4. Betaal een passend salaris voor de persoon, functie en locatie.

Een gepaste vergoeding is de basis van je vermogen om overal ter wereld talent te werven. Je global payroll partner zou je inzicht moeten kunnen geven in hoe een passend salaris en passend secundaire-arbeidsvoorwaardenpakket eruit moeten zien in het landen waar je wilt werven. Als je hulp nodig hebt bij het ontwikkelen van een wereldwijde vergoedingenstrategie kan een goede partner je daar ook bij helpen.

5. Ga na of je een eigen juridische entiteit nodig hebt.

Ben je van plan om tientallen werknemers in één land in dienst te nemen? Zo ja, dan moet je waarschijnlijk overwegen je eigen juridische entiteit op te richten. Voor een kleiner of middelgroot team kan het werken met een employer of record een betere financiële optie zijn. Maar ook als je wel van plan bent een groot team in dienst te nemen, kun je overwegen in het begin met een EOR te werken en vervolgens de werknemers naar je eigen entiteit over te zetten zodra je er klaar voor bent. Op die manier kun je meteen van start gaan met het aannemen van lokaal personeel in plaats van een jaar of langer te wachten.

Global payroll services van Remote

Naarmate je team zich uitbreidt naar meer landen, is het belangrijk de beste optie voor global payroll voor je bedrijf te kiezen. Of je nu één werknemer in dienst wilt nemen of 1000, Remote kan je helpen. We combineren wereldwijde betalingen aan zzp'ers, employer of record services, administratie van secundaire arbeidsvoorwaarden en payroll-management in één gebruiksvriendelijk platform dat in meer dan 60 landen beschikbaar is. Met Remote kun je:

 • de payroll geconsolideerd verwerken

 • administratieve taken en handmatig payroll-management beperken voor je interne team

 • compliant blijven in meer dan 60 landen dankzij de lokale juridische experts van Remote

 • je kosten voor payroll-management verlagen

 • de payroll-administratie centraliseren met toegang tot gegevens en rapportagetools

Het beheren van de global payroll hoeft niet moeilijk te zijn. Neem vandaag nog contact op met Remote voor meer informatie over hoe we je kunnen helpen bij het laten groeien van je wereldwijde team. Als je er klaar voor bent, kun je je nu aanmelden om meteen te beginnen met het onboarden van internationale zzp'ers en werknemers.

Vertrouw op de leider op het gebied van payroll in meerdere landen volgens G2 om overal ter wereld je team te betalen

Je hebt minder kosten, beheert belastingen en secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoet overal ter wereld aan de regels als je je payroll consolideert met Remote.

Aan de slag
Remote is the G2 top-ranked multi-country payroll software

Abonneer je en ontvang de laatste blogposts en updates van Remote in je inbox.