Employer of record en PEO 5 min

De eerlijke prijsgarantie van Remote betekent geen verborgen kosten, vooruitbetalingen of verrassingen

Geschreven door Job van der Voort
16 november 2021
Job van der Voort

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

We hebben Remote opgericht om de frustraties en verborgen kosten van het aannemen van mensen in andere landen weg te nemen. We hebben onlangs een nieuwe stap gezet in ons streven naar transparante en eerlijke tarieven met de Eerlijke prijsgarantie van Remote, onze garantie voor transparante facturen en tarieven.

De Eerlijke prijsgarantie van Remote omvat niet alleen global HR-diensten, maar ook Remote Contractor Management. Zo kun jij internationale zzp'ers beheren en betalen tegen een laag vast tarief. Bekijk hier hoe de Eerlijke prijsgarantie van Remote werkt voor zzp'ers.

De Eerlijke prijsgarantie van Remote

Onze Eerlijke prijsgarantie is heel simpel. Je betaalt een vast tarief om iemand in dienst te nemen en wij rekenen over dat vaste tarief niets extra. Je weet altijd hoe hoog je factuur zal zijn. We werken ook niet met langetermijnverplichtingen of exclusiviteitsovereenkomsten.

In de praktijk ziet de Eerlijke prijsgarantie er als volgt uit:

  • Vaste, transparante tarieven. Je betaalt ons maandelijks een bedrag voor servicekosten om de payroll, secundaire arbeidsvoorwaarden, belastingen, aandelen en compliance voor je internationale teamleden te regelen. En dat is alles. Je weet elke maand precies hoe hoog je factuur is en waarvoor je betaalt: de meest betrouwbare global employment solution op de markt.

  • Alleen vooruitbetalingen voor klanten met een hoog risico. Remote brengt niet standaard vooruitbetalingen bij onze klanten in rekening. In plaats daarvan hebben we alle vooruitbetalingen opgeheven, behalve voor bepaalde hoog-risicoklanten. Als een bedrijf wordt beschouwd als een hoog risico, geeft Remote vooraf kennis om te zorgen dat de tarieven gedurende het hele proces transparant blijven.

  • Geen verborgen kosten. Met onze vaste tarieven kun je de salarissen voor je internationale medewerkers vaststellen zonder je zorgen te maken over extra kosten. Sommige leveranciers rekenen bijvoorbeeld meer voor werknemers met een hoger salaris. Remote doet dat niet. Of je nu een software engineer, een marketing designer of je CEO via Remote in dienst neemt, we rekenen nooit extra kosten. Je kunt ook onze calculator voor werknemerskosten gebruiken om het verwachte budget te berekenen, voordat je je aanmeldt.

  • Geen verplichte minimumtermijn Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt. Daarom hanteert Remote geen verplichte minimumtermijn. Betaal één zzp'er één maand of 100 medewerkers 100 jaar: de keuze is aan jou en je kunt altijd kosteloos eerder opzeggen. Remote biedt tarieven per maand en per jaar, zodat je het pakket kunt kiezen dat past bij je bedrijf.

  • Geen exclusiviteitsovereenkomsten. Wij willen dat je graag met Remote werkt en we denken dat dat ook zo gaat zijn. Daarom vragen we onze klanten nooit om een exclusiviteitsovereenkomst te tekenen. We hopen dat je met ons blijft samenwerken zolang je internationale medewerkers hebt, maar we dwingen dat niet af in de kleine lettertjes. Wij zetten ons in voor jou en je team en onze tarieven en contracten zijn een weerspiegeling van die inzet.

De tarieven die je ziet op onze tarievenpagina, is de prijs die je voor onze diensten betaalt. Je zult nooit zaken zien als extra 'bemiddelingskosten', 'procentuele salaristoeslag' of een 'dit land heeft een ingewikkelde wetgeving'-toeslag. Wij verzorgen alle lastige klussen voor één vaste, klantvriendelijke prijs, zodat jij je kunt richten op het uitbreiden van je team.

Hoe garandeert Remote de Eerlijke prijsgarantie?

Dankzij Remote's unieke model kunnen we onze klanten altijd hetzelfde vaste tarief in rekening brengen, een belofte die geen enkel ander bedrijf kan waarmaken. De infrastructuur is volledig in ons eigendom en we zetten ons in voor transparantie. Zo zorgt Remote dat er nooit kosten van derden of toeslagen worden doorberekend aan onze klanten.

In elk land waar we EOR-services verlenen, hebben we eigen entiteiten. Als we geen eigen entiteit hebben, zijn we nog niet in dat land actief. Dat houdt in dat we nooit van derden afhankelijk zijn om namens jou werknemers aan te nemen. Dat zou kunnen leiden tot een negatieve werknemerservaring en onvoorspelbare hoge kosten voor jou.

Doordat we niet afhankelijk willen zijn van derden, zijn onze diensten nog niet in elk land ter wereld beschikbaar. We zijn van mening dat het beter is om de tijd te nemen om de zaken goed aan te pakken. In onze landenverkenner kun je zien waar onze diensten beschikbaar zijn en welke landen binnenkort worden toegevoegd.

Hoe Remote omgaat met buitenlandse valuta

Werknemers worden betaald in de valuta die in hun arbeidscontract is vastgesteld. Als het salaris (of andere items op je factuur) verschilt van de factureringsvaluta, zetten we dit bedrag om met de FX-koers van Remote. De FX-koers van Remote kan in de loop van de tijd wijzigen en per valutapaar verschillen. Bij de koers wordt rekening gehouden met de risico's die mogelijk ontstaan bij middelen en aansprakelijkheid in verschillende valuta, de kosten die Remote maakt en de standaard in de sector. Onze FX-koers is zeer concurrerend in vergelijking met andere EOR- en payroll-leveranciers. De kosten worden altijd in je factureringsvaluta weergegeven op je factuur. Het FX-tarief van Remote dat voor elk regelitem wordt gebruikt, is maandelijks zichtbaar in het factuuroverzicht op ons platform.

Neem nu je internationale team aan met Remote

We willen het bedrijven van klein tot groot makkelijk maken om globale teams aan te nemen en te betalen. Met onze Eerlijke prijsgarantie biedt Remote de betrouwbaarheid en zekerheid die je nodig hebt om met een gerust hart te groeien.

Ga vandaag nog aan de slag en begin binnen een paar minuten met de onboarding van je eerste werknemer. Vragen? Neem contact met ons op voor al je vragen over het aannemen van werknemers in andere landen. Met onze vaste tarieven en ons streven naar excellentie in alles wat we doen, is het nog nooit zo makkelijk - en voordelig - geweest om je globale team uit te breiden met Remote.

Vertrouw op de leider op het gebied van payroll in meerdere landen volgens G2 en blijf wereldwijd compliant

Werf en betaal je wereldwijde team met Remote en werk samen met ons team van wereldwijde belastingexperts.

Aan de slag

Abonneer je en ontvang de laatste blogposts en updates van Remote in je inbox.