Employer of record en PEO 5 min

De eerlijke prijsgarantie van Remote betekent geen verborgen kosten, vooruitbetalingen of verrassingen

Geschreven door Job van der Voort
Job van der Voort

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

We hebben Remote opgericht om de frustraties en verborgen kosten van medewerkers werven in andere landen weg te nemen. We hebben onlangs een nieuwe stap gezet in ons streven naar transparante en eerlijke tarieven met de eerlijke prijsgarantie van Remote onze committering aan transparante facturering en tarieven.

Naast het voorzien in wereldwijde diensten voor remote werken, geldt onze eerlijke prijsgarantie ook voor Remote's contractor management-service zodat je wereldwijde zzp'ers kunt beheren en betalen voor een laag vast tarief. Bekijk hier hoe de eerlijke prijsgarantie van Remote werkt voor zzp'ers.

De eerlijke prijsgarantie van Remote

Onze eerlijke prijsgarantie is heel simpel. Je betaalt een vast tarief om iemand in dienst te nemen en wij rekenen over dat vaste tarief niets extra. Je weet altijd hoe hoog je factuur zal zijn. Ook vragen we nooit om toezeggingen voor de lange termijn of exclusiviteitsovereenkomsten.

In de praktijk ziet de eerlijke prijsgarantie er als volgt uit:

  • Vaste, transparante tarieven. Je betaalt ons maandelijks een bedrag voor servicekosten om de payroll, secundaire arbeidsvoorwaarden, belastingen, aandelen en compliance voor je internationale teamleden te regelen. En dat is alles. Je weet elke maand precies hoe hoog je factuur is en je weet precies waarvoor je betaalt: de meest betrouwbare oplossing voor wereldwijde arbeidsbemiddeling.

  • Geen vooruitbetalingen, alleen voor hoge risicoklanten. Remote berekent geen standaard vooruitbetalingen voor onze klanten. In plaats daarvan hebben we alle vooruitbetalingen opgeheven, behalve voor bepaalde hoge risicoklanten. Als een bedrijf wordt beschouwd als een hoog risico, geeft Remote vooraf kennis om te zorgen dat de tarieven gedurende het hele proces transparant blijven.

  • Geen verborgen kosten. Met onze vaste tarieven kun je de salarissen voor je internationale medewerkers vaststellen zonder je zorgen te maken over extra kosten. Sommige leveranciers rekenen bijvoorbeeld meer voor medewerkers met een hoger salaris. Remote doet dat niet. Of je nu een software engineer, een marketingontwerper of je eigen CEO in dienst neemt via Remote, we rekenen nooit extra kosten. Je kunt voordat je je aanmeldt zelfs onze rekenmachine voor medewerkerskosten gebruiken om een budget vast te stellen.

  • Geen verplichte minimumtermijn Je weet nooit wat er in de toekomst gebeurt. Daarom hanteert Remote geen verplichte minimumtermijn. Betaal één zzp'er één maand of 100 medewerkers 100 jaar: de keuze is aan jou en je kunt altijd kosteloos eerder opzeggen. Wij bieden maandelijkse en jaarlijkse tarieven zodat je het plan kunt kiezen dat het best bij je bedrijf past.

  • Geen exclusiviteitsovereenkomsten. Wij willen dat je graag met Remote werkt en we denken dat dat ook zo gaat zijn. Daarom vragen we onze klanten nooit om een exclusiviteitsovereenkomst te tekenen. We hopen dat je met ons blijft samenwerken zolang je internationale medewerkers hebt, maar we dwingen dat niet af in de kleine lettertjes. Wij zetten ons in voor jou en je team en onze tarieven en contracten zijn een afspiegeling van die inzet.

Het tarief dat je ziet op onze pagina met tarieven is de prijs die je betaalt voor onze diensten. Je zult nooit zaken zien als extra 'tewerkstellingskosten', 'procentuele salaristoeslag' of een toeslag voor 'dit land heeft een ingewikkelde wetgeving'. Wij regelen alle lastige zaken voor één vast, klantvriendelijk tarief, zodat jij je kunt richten op het uitbreiden van je team.

Hoe garandeert Remote de eerlijke prijsgarantie?

Dankzij Remote's unieke model kunnen we onze klanten altijd hetzelfde vaste tarief in rekening brengen, een belofte die geen enkel ander bedrijf kan waarmaken. De infrastructuur is volledig in ons eigendom en we zetten ons in voor transparantie. Zo zorgt Remote dat er nooit kosten van derden of toeslagen worden doorberekend aan onze klanten.

In elk land waar we EOR-services verlenen, hebben we eigen entiteiten. Als we geen eigen entiteit hebben, zijn we nog niet in dat land actief. Dat houdt in dat we nooit van derden afhankelijk zijn om namens jou medewerkers in dienst te nemen. Dat zou immers een slechte ervaring voor je medewerkers kunnen opleveren en onvoorspelbare hoge kosten voor jou.

Doordat we niet afhankelijk willen zijn van derden, zijn onze diensten nog niet in elk land ter wereld beschikbaar. We zijn echter van mening dat het beter is om de tijd te nemen die nodig is om de zaken goed aan te pakken. Je kunt altijd bekijken waar we actief zijn op onze landenpagina.

Neem vandaag al je wereldwijde team aan met Remote.

We willen het bedrijven van klein tot groot makkelijk maken om wereldwijde teams aan te nemen en te betalen. Met onze eerlijke prijsgarantie biedt Remote de betrouwbaarheid en zekerheid die je nodig hebt om met een gerust hart te groeien.

Ga vandaag nog aan de slag en begin binnen een paar minuten met het onboarden van je eerste medewerker. Vragen? Neem contact met ons op en we beantwoorden al je vragen over het in dienst nemen van medewerkers in andere landen. Met onze vaste tarieven en ons streven naar excellentie in alles wat we doen, is het nog nooit zo makkelijk - of voordelig - geweest om je wereldwijde team uit te breiden met Remote.