Contractor Management 3 min

Je bedrijf beschermen met Remote Contractor Management Plus

Geschreven door Pedro Barros
24 januari 2024
Pedro Barros

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

Bedrijven kunnen nu proactief het risico op verkeerde classificatie in de hand houden met Contractor Management Plus van Remote.

We willen graag dat jij eenvoudig, compliant en veilig kunt werken met internationale zzp'ers. Met Contractor Management Plus zetten we een nieuwe stap om dit doel te behalen. Bedrijven krijgen zo nog meer grip op naleving als ze samenwerken met zzp'ers.

Het is een uitdaging om je weg te vinden in hoe verkeerde classificatie van zzp'ers werkt. Als je een fout maakt, kun je te maken krijgen met belastingconsequenties, straffen, boetes en zelfs reputatieschade als werkgever. Zowel grote als kleine bedrijven hebben in de media aandacht gekregen door verkeerde classificatie van zzp'ers. Dus of je nu met één zzp'er werkt of met duizenden, zorg dat je het meteen goed doet. Door proactief je risico te verkleinen loop je minder kans op aanzienlijke straffen en juridische acties en kun je je team van zzp'ers een veiligere ervaring bieden.

Waarom Contractor Management Plus?

Contractor Management Plus is de juiste oplossing voor jou, of je nu al wel of niet met zzp'ers werkt, als je op zoek bent naar extra bescherming tegen de risico's op verkeerde classificatie.

  • Aansprakelijkheidsverzekering voor verkeerde classificatie: Solide aansprakelijkheidsbescherming tegen verkeerde classificatie van zzp'ers. Remote Contractor Management Plus dekt straffen tot een limiet van 100.000 dollar per zzp'er en 1 miljoen dollar per klant.

  • Ingebouwde naleving voor je gemoedsrust: Werk compliant met zzp'ers in meer dan 200 landen en regio's. Onze contracten zijn zorgvuldig opgesteld op basis van onze uitgebreide kennis van lokale arbeidswetten. 

  • Eenvoudig, gebruiksvriendelijk platform: We hebben een tool ontwikkeld waarmee jij tijd kunt besparen. De onboarding gaat automatisch, zodat je makkelijk gelokaliseerde contracten kunt maken, invullen en ondertekenen. We zijn serieus als we zeggen dat je binnen een paar minuten aan de slag kunt! En het beste? Transparante betalingen zonder verborgen kosten. 

Naadloos upgraden naar Contractor Management Plus

Beheer je al zzp'ers via Remote? Je kunt altijd upgraden naar Contractor Management Plus via je Remote-account. Je hoeft alleen een nieuwe overeenkomst te tekenen en je plan wordt omgezet naar Contractor Management Plus, voor nog meer bescherming en gemoedsrust.

Meer informatie: Ontdek hoe je een zzp'er upgradet naar Contractor Management Plus 

Zorgeloos overal ter wereld zzp'ers beheren met Remote

Met Remote Contractor Management kunnen bedrijven zzp'ers snel, eenvoudig en (het belangrijkst) compliant onboarden, beheren en betalen. Meld je binnen een paar seconden aan om te beginnen met onboarden of spreek met een van onze experts in het beheren van internationale zzp'ers.

Wereldwijd zzp'ers met één klik onboarden, beheren en betalen

Meld je aan bij Remote voor contracttemplates die voldoen aan de lokale regelgeving, voor slechts 28,00 per zzp'er per maand, zonder verborgen kosten.

Abonneer je en ontvang de laatste blogposts en updates van Remote in je inbox.