Productupdates 4 min

Productreleasenotes van januari 2024: integraties met Gusto en Xero, Contractor Management Plus en doorgevoerde verbeteringen

Geschreven door Job van der Voort
11 januari 2024
Job van der Voort

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

Het blijft de missie van Remote om alle soorten bedrijven te helpen bij het aannemen, beheren en betalen van de beste kandidaten voor openstaande functies, ongeacht waar op de wereld ze zich bevinden. We hebben in de afgelopen weken nieuwe integraties, functies en verbeteringen gelanceerd.

Deze maand hebben we twee belangrijke integraties met Gusto en Xero gelanceerd. 'Gusto Global by Remote' betekent dat klanten van Gusto nu werknemers kunnen aannemen en betalen buiten de Verenigde Staten. Met onze Xero-integratie kun je facturen automatisch afstemmen tussen Remote en Xero, waardoor je tijd bespaart en minder fouten maakt. 

Hoe je je mensen ook aanneemt, we willen graag dat het succesvol en compliant gebeurt. Daarom hebben we onlangs Contractor Management Plus gelanceerd. Dit is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat je samenwerking met zzp'ers voldoet aan lokale regelgeving.

De afgelopen weken hebben we meerdere andere mijlpalen bereikt, zoals het verbeteren van de UI voor teamstructuren en de verlofdashboards. Bekijk de laatste updates en neem contact met ons op bij eventuele vragen, opmerkingen of verzoeken. 

Gusto Global powered by Remote

null

Bedrijven in de VS die talent in Canada willen aannemen, kunnen nu gebruikmaken van de internationale infrastructuur van Remote en de services van het Gusto-platform.

Meer informatie: https://remote.com/blog/remote-gusto

Integratie met Xero voor afstemmingsfacturen

null

Deze integratie is ontwikkeld zodat je je factureringsproces kunt stroomlijnen en efficiënter te werk kunt gaan bij het beheren van je facturen in Remote en Xero. Met deze integratie kunnen finance teams hun betalingsgegevens in verschillende systemen binnen hun accounting software up-to-date houden, zonder dit handmatig te hoeven doen.

Afstemmingsfacturen worden automatisch van Remote naar Xero gesynchroniseerd als conceptversie van een leveranciersfactuur. Je kunt de factuur vervolgens checken in Xero en het goedkeuringsproces afronden.

Meer informatie over het gebruiken van deze integratie

Contractor Management Plus

null

Contractor Management Plus is ontwikkeld voor extra bescherming tegen het risico op verkeerde classificatie en zorgt voor meer vertrouwen in de betrokkenheid van je zzp'er. 

Van eenvoudige onboarding tot geautomatiseerde betalingen en solide gelokaliseerde zzp-overeenkomsten: je kunt in meer dan 200 landen zorgeloos zzp'ers aannemen. 

Remote Contractor Management Plus dekt schadevergoedingen voor verkeerde classificatie tot een limiet van 100.000 dollar per zzp'er, tot maximaal 1 miljoen dollar per klant. Je kunt je op elk gewenst moment aanmelden voor Contractor Management Plus, of je al zzp'ers hebt bij Remote of je eerste mensen nog gaat toevoegen.

Meer informatie: Contractor Management Plus

Verlofdashboard

null

We hebben op teamniveau gezorgd voor meer overzicht bij verlof. Dit is de eerste verbetering van de klantbeheerervaring en er zullen er nog vele volgen. In de release van deze maand presenteren we een gloednieuw overzichtsdashboard waar werkgevers verlof kunnen bijhouden.

Andere verbeteringen

We hebben in de afgelopen weken meerdere extra verbeteringen aan je Remote-ervaring doorgevoerd, waaronder:

  • in-app meldingen als een werknemer het einde van de proeftijd nadert

  • verbeterde UI voor teamstructuren

  • verbeterde tracking van en meldingen over verplichte salarisverhogingen

  • dashboardmeldingen voor contracten voor bepaalde tijd die bijna verlopen

  • zichtbaarheid van de senioriteitsdatum op de profielpagina van de werknemer

  • verbeterde offboarding in HRIS

Wat komt eraan?

Er komen nog meer grote ontwikkelingen aan voor Remote-klanten:

Remote Global Payroll

Wil je werknemers betalen met Remote op locaties waar je al een eigen entiteit hebt? Met Remote Global Payroll is dat mogelijk.

Verbeterde goedkeuringsworkflow voor onkosten

Het goedkeuren van onkosten kan ingewikkeld zijn. Wij maken het makkelijker.

Verbeterde flow voor belastingdocumenten bij de onboarding van werknemers in de VS

We maken het makkelijker om werknemers in de VS snel en compliant te onboarden door de complexe belastingdocumentatie voor je te regelen.

Bedankt voor het lezen. Je kunt zoals altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt.

Abonneer je en ontvang de laatste blogposts en updates van Remote in je inbox.