Nieuwsruimte 4 min

Met de Remote Freelancer Hub krijgen zzp'ers toegang tot tools voor snellere betalingen, contractbeheer en meer

Geschreven door Pedro Barros
20 november 2023
Pedro Barros

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

Ben jij een zzp'ers en wil je graag op tijd betaald worden? Wil je al je facturen, contracten en klanten op één plek managen? En wil je flexibele opties voor de valuta waarin je klanten je betalen? Dan hebben we goed nieuws: de Remote Freelancer Hub is echt iets voor jou.

Voor jezelf werken en eigen baas zijn is geweldig, maar het betekent ook dat je veel zelf moet regelen. Je moet klantacquisitie doen, contracten beheren, je belasting regelen, achter betalingen aangaan en natuurlijk ook gewoon aan je opdrachten werken.

Met de Remote Freelancer Hub kun je de lastige aspecten van je zzp-onderneming automatiseren, zodat je meer tijd kunt besteden aan geld verdienen en minder achter oude facturen aan hoeft te gaan. Lees verder om te ontdekken hoe dit werkt, of maak binnen een paar seconden een account aan en bekijk hoe handig Remote kan zijn voor jouw bedrijf.

De Remote Freelancer Hub werkt voor jou, waar jij ook werkt

De Remote Freelancer Hub is de alles-in-één oplossing die je nodig hebt voor je zzp-administratie. Met deze tool krijg je alles wat je nodig hebt om je zzp-administratie te automatiseren, van het organiseren van contracten en facturen tot klantbeheer en de garantie op betalingen in je voorkeursvaluta. 

Ontdek wat je allemaal kunt doen in de Remote Freelancer Hub!

Gelokaliseerde compliant contracten

Contracten opstellen kan ingewikkeld zijn, vooral als je met internationale klanten werkt. Onze contracten zijn ontworpen met lokale regelgeving in het achterhoofd, zodat jij en je klanten allebei zekerheid hebben. Met de Remote Freelancer Hub kun je eenvoudig contracten opstellen, aanpassen en ondertekenen met klanten in andere landen. We slaan je persoonlijke en identificatiegegevens veilig op, zodat je ze opnieuw kunt gebruiken als je voor nieuwe klanten aan de slag gaat. 

Eenvoudig je facturering automatiseren

Iedereen wil op tijd betaald worden. Maar hoe meer tijd je kwijt bent aan je facturen, hoe minder tijd je overhoudt om geld te verdienen. Bijna de helft van de zzp'ers is meer dan zes uur per maand kwijt aan facturen maken en versturen.

Met de Remote Freelancer Hub kun je facturen maken, tracken en zelfs automatiseren. En, nog beter, met Remote kun je een herhaaldelijk factuurschema instellen dat actief blijft zolang je contract loopt. Zo is het voor jou en je klanten makkelijker om een vaste betalingsworkflow in te richten. 

Garantie op betalingen in je voorkeursvaluta

Meer dan 70% van de betalingen op de Remote Freelancer Hub wordt binnen 30 minuten uitgevoerd.

Als je betaald krijgt, wil je niet dat je geld eerst op een rekening komt te staan waar je niet bij kunt. Met Remote word je eenvoudig betaald en ontvang je je geld op je eigen bankrekening. Met de Freelancer Hub kun je factureren en betaald worden in een valuta naar keuze, waarbij Remote ervoor zorgt dat je het exacte bedrag ontvangt zoals afgesproken met je klant. 

Moeiteloze tijdregistratie

Als je per uur factureert, weet je dat tijd geld is. Met Remote kun je je gewerkte uren eenvoudig en direct in het platform registreren en bijhouden. Je kunt precies zien hoeveel uur je hebt gewerkt en zorgen dat elke minuut wordt uitbetaald. Je klanten kunnen je geregistreerde uren ook bekijken. Zo zit iedereen op dezelfde lijn.

Betere relaties met je klanten

Als zzp'er zijn vertrouwen en transparantie van essentieel belang voor goede klantrelaties. Een vertrouwensband is afhankelijk van hoe goed je je aan je beloften houdt. Hoe meer tijd je kwijt bent aan administratie, hoe minder tijd je overhoudt voor je klanten. Met de Remote Freelancer Hub bespaar je tijd, krijg je duidelijke rapporten en werk je altijd met compliant contracten. Zo kun je vertrouwen en duurzame klantrelaties opbouwen. 

Ga aan de slag met de Remote Freelancer Hub 

Elke zzp'er verdient een geweldige partner. De Remote Freelancer Hub is de partner die je zoekt.

Meld je vandaag nog gratis aan. Als je profiel klaar is, kun je je klanten uitnodigingen sturen, herhaalfacturen instellen en je contracten beheren: alles wat je nodig hebt om je zzp-onderneming soepel te runnen. En dankzij onze globale aanwezigheid staan we altijd voor je klaar, waar jij of je klanten ook werken. Ga aan de slag en ontdek wat je hebt gemist!

Abonneer je en ontvang de laatste blogposts en updates van Remote in je inbox.