Bedrijfsnieuws 2 min

John Kelly nieuwe Chief Revenue Officer bij Remote

16 mei 2024

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

San Francisco, May 16, 2024Remote, specialist in het opbouwen, beheren en ondersteunen van internationaal verspreide teams, benoemt John Kelly als Chief Revenue Officer (CRO). Hij wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van de globale omzet door middel van nieuwe sales, klantenwerving en -retentie, marktuitbreiding en verdere ontwikkeling van het partnernetwerk.

John Kelly versterkt Remote tijdens een belangrijke groeifase. Zo heeft Remote zich recent uitgebreid naar nieuwe markten en het Belgische Easop, aanbieder van een oplossing voor het toekennen en beheren van aandelenkapitaal aan internationale teams, overgenomen. John heeft meer dan 25 jaar ervaring in het leiden van go-to-market teams bij snelgroeiende SaaS-bedrijven en grote globale ondernemingen. Zijn indrukwekkende staat van dienst omvat eerdere functies als President/COO bij SupportLogic en senior leiderschapsposities bij Hired, DemandBase, Symphony Talent, Oracle en SAP. John rapporteert rechtstreeks aan CEO Job van der Voort. 

"Voor Remote is 2024 een jaar waarin we grote stappen zetten en we dingen groter en beter willen doen voor onze huidige en toekomstige klanten. Met John erbij liggen we nog beter op koers om de toekomst van werk vorm te geven", zegt Job van der Voort, medeoprichter en CEO van Remote. "Ik zie uit naar de samenwerking met hem en ik ben ervan overtuigd dat zijn vaardigheden en ervaring veel impact zullen hebben in ons streven om werkgelegenheid wereldwijd toegankelijk te maken en onze positie als 's werelds toonaangevende global HR-platform te verstevigen." 

"Het is inspirerend om te zien hoe ver Remote al is gekomen; het laat zien hoe flexibel en marktgericht het bedrijf is. Dankzij ons team van experts over de hele wereld hebben we veel collectieve expertise in huis om die groei nog lang voort te zetten, en ik heb veel zin om daarbij te helpen", aldus John Kelly, CRO bij Remote.

Zoals alle medewerkers van Remote werkt John op afstand en asynchroon vanaf een zelfgekozen locatie, in zijn geval Texas. 

Ga naar remote.com om je aan te melden of om meer te weten te komen over Remote.

Press and media inquiries: press@remote.com
Other inquires: https://remote.com/contact-us