Company News 3 min

Remote maakt het makkelijker voor bedrijven om zzp’ers te beheren en een internationaal team op te bouwen

24 januari 2024

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

San Francisco, January 24, 2024Remote, specialist in het opbouwen, beheren en ondersteunen van internationaal verspreide teams, introduceert Contractor Management Plus. Veel bedrijven, groot en klein, vertrouwen in toenemende mate op zzp’ers. Met Contractor Management Plus profiteren ze van geavanceerde bescherming tegen de risico's van verkeerde classificatie van zzp’ers, inclusief globale naleving en schadedekking tot 1 miljoen US dollar. 

Bedrijven van over de hele wereld gebruiken het Global HR-platform van Remote om niet alleen hun lokale en internationale werknemers, maar ook zzp’ers te beheren. Klanten van Remote kunnen onder andere zzp’ers efficiënt betalen met gegarandeerde uitbetalingen in hun lokale valuta, de onboarding en het beheer van zzp’ers automatiseren en gelokaliseerde contracten genereren voor meer dan 200 landen. 

Nu er wereldwijd steeds meer wordt gedaan om verkeerde classificatie van zzp’ers tegen te gaan, speelt Remote hierop in door het risico op verkeerde classificatie proactief te evalueren en te beheren. Indien nodig, kunnen bedrijven internationale zzp’ers omzetten in werknemers via Remote's Employer of Record service. Contractor Management Plus biedt de garantie, ondersteund door een schadeloosstelling tot 1 miljoen US dollar, dat zzp’ers hen niet in gevaar brengen door misclassificatie. Deze extra zekerheid vermindert de risico's voor bedrijven die zzp’ers inhuren op projectbasis of starten in nieuwe landen, en bevordert het vertrouwen en de flexibiliteit bij het nastreven van internationale groei en uitbreiding. 

Contractor Management Plus is de nieuwste release van Remote om het beheer en de betaling van zzp’ers wereldwijd te vereenvoudigen. Andere functies voor contractbeheer zijn:

  • Valuta-onafhankelijke facturering: Zzp’ers kunnen klanten factureren in een valuta naar keuze met gegarandeerde uitbetalingsbedragen, terwijl klanten in hun eigen valuta kunnen betalen – waarbij Remote de omrekening afhandelt en fluctuaties dekt. 

  • Automatiseringen en bulkacties: Bedrijven kunnen het proces van het aannemen en onboarden van grote aantallen zzp’ers over de hele wereld optimaliseren met de mogelijkheid om contracten in bulk aan te maken en te ondertekenen, slimme goedkeuringen voor facturen in te schakelen en automatische betalingen in te stellen.

  • Self-service voor zzp’ers: Bedrijven kunnen administratief werk verminderen door zzp’ers uit te nodigen om zichzelf aan te melden en hun identiteit te bevestigen in Remote. Zzp’ers kunnen in de Remote Freelancer Hub al hun klanten op één plek volgen en factureren, en verschillende werkprocessen automatiseren.

Contractor Management Plus kost 96 euro per zzp’er per maand en Contractor Management Standard kost 28 euro per actieve zzp’er per maand. Voor beide producten biedt Remote transparante prijzen en geen verborgen kosten. Bedrijven kunnen de service 30 dagen gratis proberen om de voordelen van Remote Contractor Management te ontdekken.

"Het managen van internationale zzp’ers brengt een groot aantal uitdagingen met zich mee, van het navigeren door verschillende soorten regelgeving tot het zorgen voor een efficiënte betaling ergens op de wereld", zegt Job van der Voort, medeoprichter en CEO van Remote. "Wij zetten ons in om tools te bieden die deze complexe processen vereenvoudigen en bedrijven helpen om hun internationale team moeiteloos te beheren en tegelijkertijd compliant te blijven." 

Ga naar remote.com om je aan te melden of meer te weten te komen over Remote.

Press and media inquiries: press@remote.com
Other inquires: https://remote.com/contact-us