Partnerschappen 7 min

Integratie van Remote en Zapier: de ultieme boost voor global HR

Geschreven door Charlotte Joseph-Smith
25 mei 2023

Delen

share to linkedInshare to Twittershare to Facebook
Link copied
to clipboard

HR-teams hebben efficiënte en gestroomlijnde processen nodig om hun teams te beheren. Zonder de juiste basis om te schalen worden de workflows van bedrijven die wereldwijd werven nog ingewikkelder.

Veel groeiende bedrijven voegen daarom allerlei apps en tools toe aan hun HR-techstack om de efficiëntie te optimaliseren, waardoor de noodzaak van naadloze integratie cruciaal wordt. Voor innovatieve HR-teams kan automatisering door ervaren professionals het toekomstbestendige antwoord zijn op deze uitdaging.

Remote heeft samen met Zapier, een krachtig automatiseringsplatform, een baanbrekende integratie van Remote en Zapier ontwikkeld.

Je kunt Remote nu makkelijk koppelen aan Zapier en je HR-teams in staat stellen om wereldwijd te werven. Met de integraties van Remote en Zapier worden complexe processen op het gebied van global HR geautomatiseerd, zodat je team slimmer werkt in plaats van harder.

In dit artikel kijken we naar hoe de integratie van Remote en Zapier als de ultieme power-up voor global HR-teams kan fungeren doordat ze de mogelijkheid krijgen om workflows te automatiseren, de efficiëntie te verbeteren en makkelijk een pool van wereldwijd talent aan te boren.

Remote koppelen aan een selectie van 5000 apps voor HR-workflows

HR-teams vertrouwen tegenwoordig op meerdere apps en tools voor allerlei taken zoals recruitment, onboarding en verlofregistratie. Het resultaat van deze steeds verder uitdijende HR-techstack is dat er vaak ook negatieve effecten zijn. Het handmatig invoeren van gegevens in meerdere tools of het instellen van herinneringen voor bepaalde handelingen is tijdrovend en foutgevoelig.

De integratie van Remote en Zapier kan je team uitkomst bieden om verloren tijd terug te winnen, gegevens eenvoudig te synchroniseren en handelingen in de verschillende apps in je HR-techstack te automatiseren.

Met ruim 5000 door Zapier ondersteunde apps kunnen HR-teams Remote nu naadloos koppelen aan de tools waar ze mee werken. Niet-technische gebruikers kunnen binnen enkele minuten Zaps maken om zonder ingewikkelde configuraties workflows te automatiseren.

Onboarding unlocked: Level makkelijk

De onboarding van nieuwe werknemers, vooral bij een wereldwijd team, kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Maar met Remote en Zapier wordt onboarding een fluitje van een cent.

Dankzij krachtige automatisering kunnen HR-teams Zaps maken die werknemersgegevens in verschillende apps, zoals HRIS, ATS en payrollsystemen, synchroniseren en het onboardingsproces efficiënter en transparanter maken.

Nieuwe werknemers hebben vanaf de eerste dag een naadloze ervaring. Hun profielen en verlofgegevens worden automatisch gesynchroniseerd in de verschillende gedeelde teamtools. De onboarding verloopt soepel en HR-teams hoeven minder gegevens handmatig in te voeren.

Huur een wereldwijd team in en betaal je mensen snel en veilig

Gebruik de employer of record-services en lokale entiteiten van Remote en vermijd de tijd, kosten en risico's van het opzetten van een eigen entiteit.

Aan de slag

Geef je visie vorm met rechtstreekse controle over elke integratie

De integraties die je via Zapier kunt maken bieden HR-teams een wereld aan mogelijkheden om processen te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Hier zijn een paar voorbeelden van wat je kunt doen met de integratie van Zapier en Remote -

  • Controle over wereldwijd werven: resultaatgericht automatiseren - Met de Zapier-integratie kunnen klanten van Remote eenvoudig hun wereldwijde wervingsprocessen automatiseren en zo besparen op kostbare tijd en middelen. HR-teams kunnen bijvoorbeeld Zaps maken om automatisch nieuwe werknemers aan Remote toe te voegen, welkomstberichten te versturen en de gegevens van sollicitanten te synchroniseren met hun HRIS- of ATS-systeem. Ze hoeven deze gegevens dan niet meer handmatig in te voeren en sneller de onboarding starten met minder kans op fouten.

  • Grotere efficiëntie: meer tijd voor belangrijke HR-taken - Met de integratie van Remote en Zapier kun je repetitieve taken, zoals de onboarding van sollicitanten of het synchroniseren van werknemersgegevens, automatiseren. Zo komt er bij HR-teams tijd vrij om zich te richten op hoogwaardige taken die zich in de loop der tijd dubbel en dwars terugverdienen. HR-teams kunnen bijvoorbeeld Zaps maken om automatisch werknemersgegevens in hun HRIS-systeem bij te werken, meldingen voor aanstaande beoordelingsgesprekken te versturen of verlofgegevens te synchroniseren met teamagenda's zodat de bijgewerkte gegevens voor iedereen zichtbaar zijn. Hierdoor kunnen ze strategischer en proactiever het personeelsbestand beheren in plaats van zitten zwoegen op administratieve taken die al hun tijd opslokken.

  • De beste ter wereld: de kracht van wereldwijd talent ontsluiten - Het teamgevoel van de employer of record-werknemers van Remote is even waardevol als dat van andere werknemers en hun profielen en verlofgegevens worden gesynchroniseerd in alle gedeelde teamtools. Met de Zapier-integratie worden deze mogelijkheden nog verder uitgebreid doordat HR-teams Remote kunnen koppelen aan andere HR- en talentmanagementtools. Hierdoor krijgen ze makkelijk toegang tot nog meer kansen om wereldwijd het juiste talent te vinden. HR-teams kunnen zelfs Zaps maken om nieuwe werknemers automatisch aan hun onboardingschecklist toe te voegen, de hiring manager een melding te sturen als er een kandidaat is aangenomen of de gegevens van de sollicitant bij te werken in hun ATS-systeem.

De combinatie van al deze geautomatiseerde processen biedt HR-teams een echte basis voor uitbreiding en groei op wereldwijde schaal. Dankzij de koppelingen van Remote en Zapier kun je meer tijd besteden aan het vinden en behouden van het beste talent ter wereld. Je kunt erop vertrouwen dat je tijdrovende handmatige administratieve taken worden afgehandeld met behulp van automatisering.

We bouwen aan de toekomst van remote werken

Zapier deelt onze visie van een wereld waarin werk meer verbonden is. Het team van Remote is enthousiast om met Zapier te werken aan nieuwe mogelijkheden voor HR-leiders om getalenteerde professionals uit de hele wereld aan te nemen.

Met deze krachtige tools kun je je blijven inzetten voor het opbouwen van diverse en geschikte teams, ongeacht waar je werknemers zich bevinden. Onze passie is om een radicale verandering in wereldwijd werven teweeg te brengen voor betere efficiënte en doeltreffendheid. Sluit je aan bij ons om wereldwijd werven eenvoudiger te maken en talent over de hele wereld ongekende kansen te bieden. Bekijk onze automatiseringen.

Verbeter je ervaring met wereldwijd werven

Remote heeft een alomvattende oplossing ontwikkeld voor het stroomlijnen van de payroll, secundaire arbeidsvoorwaarden, belastingen en naleving voor internationale teams van elke omvang. Door samen te werken met andere HR-, ATS- en payrolltools breiden we de toegang tot ons speciaal ontwikkelde platform voor global HR-teams uit. We werken continu aan de verbetering van ons product om het voor jou makkelijker te maken om wereldwijd toptalent aan te nemen en om toptalent binnen het bereik te brengen van remote werkgevers.

Ga naar integraties voor meer informatie over hoe Remote je HR-strategie kan versterken, om onze integraties te verkennen en het volledige potentieel van wereldwijd talentmanagement te benutten.

Abonneer je en ontvang de laatste blogposts en updates van Remote in je inbox.